In recent years, travel has become a hot topic of society, a few years ago, “poor travel”, “a walk away” and last year’s documentary “riding China”, constantly impacting a lot of people curing the way of life. I do not know exactly where to see this sentence, “We have to use the foot to measure the world,” it heals I was restless. Travel is different from tourism, it is a self-discovery and exploration of the process, this year, specifically for the traveler to create, through exquisite detail and brand spirit of fusion, Montblanc 4810 fake series brings a new week calendar watch (model 114853) In the traditional sense of the time zone function, there is no additional function required for travel, but in a simple and simple posture, it seems to remind us that travel is to find the original self. cheap cartier replicacartier replicacheap replica watchesRepliche OrologiRepliche Orologi rolexBreitling Replica watchesbreitling fakecheap breitling replicaBreitling Replica watchesCheap Breitling Replicafake watches ukreplica watches ukreplica watches china Bruner series as a new member of the elegant Mido Bruner series “eccentric small three-pin” automatic mechanical fake watches with its delicate lines and harmonious elegant appearance stand out. cartier replicacartier replica watchescheap Rolex replicaRolex replica watchescheap Rolex replicaRolex replicaRolex Replica Watchesreplica watches onlinecheap replica watchesomega replicaRolex replicaRolex replicaRolex replica watchescheap replica watchescheap replica watchescheap fake watchesrolex replica watchescheap swiss fakefake watches online

El dissabte 23 s'ha fet el sorteig dels infants que acompanyaran al Patge Mauri a la seva visita al barri el dia 4 de gener, la mà innocent, una veïna que havia sigut agraciada amb la panera de Maurina Comerç, els nens i nenes que van ser escollits van ser.

  • Dylan Oliveira
  • Olai Hernández
  • José Cárdenas
  • Awa Diatta

Patge Mauri Informa

El 4 de gener el Patge Mauri recorrerà els carrers del barri, fins a arribar a la plaça de l'Assemblea de Catalunya (Pça. de la Xemeneia Almirall), punt de recollida de cartes plenes de desitjos i il·lusions.
Sortirà de la porta del pati de l'Escola Maria Auxiliadora al carrer Santa Maria de Mazzarello, fent el recorregut que pots veure clicant aquí.

Al Patge Mauri li agrada molt anar acompanyat, principalment de nenes i nens, per això estem preparant el seu seguici, busquem acompanyants que cursin entre 1r, 2n o 3r de primària per acompanyar-lo a la seva carrossa al llarg del recorregut i a la recollida de cartes, els nens i nenes que vulguin formar part d'aquest seguici, hauran d'omplir necessàriament amb totes les dades que es demanen, la sol·licitud que trobareu a la part de darrere de la plantilla de la carta que podreu trobar als comerços del barri associats a Maurina Comerç o també la podeu descarregar aquí, una vegada omplerta l'haureu de dipositar a la bústia que trobareu als mateixos comerços fins al dia 20 de desembre, amb totes les sol·licituds recollides el dia 23 a les 12 h es farà un sorteig públic a la carpa de la campanya Brinda, situada al carrer Núria.

S'amplia el termini d'entrega de sol·licituds dels infants per acompanyar al Patge Mauri fins 10 minuts abans del sorteig (11.50 h del 23 de desembre).

També busquem col·laboradors per la preparació i organització, si vols participar, també tens el teu espai per omplir a la mateixa carta o bé pots facilitar-nos les teves dades al següent formulari.

inscriu te

 

El 4 de enero el Paje Mauri recorrerá las calles del barrio, hasta llegar a la plaza de la Asamblea de Cataluña (Pza. de la Chimenea Almirall), punto de recogida de cartas llenas de deseos e ilusiones.
Saldrá de la puerta del patio de la Escuela Maria Auxiliadora en la calle Santa Maria de Mazzarello, haciendo el recorrido que puedes ver clicando aquí.

Al Paje Mauri le gusta mucho ir acompañado, principalmente de niñas y niños, por eso estamos preparando su cortejo, buscamos acompañantes que cursen entre 1r, 2n o 3r de primaria para acompañarlo en su carroza a lo largo del recorrido y en la recogida de cartas, los niños y niñas que quieran formar parte de este cortejo, tendrán que rellenar necesariamente con todos los datos que se piden, la solicitud que encontraréis a la parte de atrás de la plantilla de la carta que podréis encontrar a los comercios del barrio asociados a Maurina Comerç o también la podéis descargar aquí, una vez rellenada lo tendréis que depositar en el buzón que encontraréis en los mismos comercios hasta el día 20 de diciembre, con todas las solicitudes recogidas el día 23 a las 12 h se hará un sorteo público en la carpa de la campaña Brinda, situada en la calle Núria.

Se amplía el plazo de entrega de solicitudes de los niños i niñas para acompañar al Paje Mauri hasta 10 minutos antes del sorteo (11.50 h del 23 de diciembre).

También buscamos colaboradores para la preparación y organización, si quieres participar, también tienes tu espacio para rellenar en la misma carta o bien puedes facilitarnos tus datos al siguiente formulario.

inscriu te

La col·laboració i treball conjunt fa possible, accions per i per al barri

La colaboración y trabajo conjunto hace posible, acciones por y para el barrio