In recent years, travel has become a hot topic of society, a few years ago, “poor travel”, “a walk away” and last year’s documentary “riding China”, constantly impacting a lot of people curing the way of life. I do not know exactly where to see this sentence, “We have to use the foot to measure the world,” it heals I was restless. Travel is different from tourism, it is a self-discovery and exploration of the process, this year, specifically for the traveler to create, through exquisite detail and brand spirit of fusion, Montblanc 4810 fake series brings a new week calendar watch (model 114853) In the traditional sense of the time zone function, there is no additional function required for travel, but in a simple and simple posture, it seems to remind us that travel is to find the original self. cheap cartier replicacartier replicacheap replica watchesRepliche OrologiRepliche Orologi rolexBreitling Replica watchesbreitling fakecheap breitling replicaBreitling Replica watchesCheap Breitling Replicafake watches ukreplica watches ukreplica watches china Bruner series as a new member of the elegant Mido Bruner series “eccentric small three-pin” automatic mechanical fake watches with its delicate lines and harmonious elegant appearance stand out. cartier replicacartier replica watchescheap Rolex replicaRolex replica watchescheap Rolex replicaRolex replicaRolex Replica Watchesreplica watches onlinecheap replica watchesomega replicaRolex replicaRolex replicaRolex replica watchescheap replica watchescheap replica watchescheap fake watchesrolex replica watchescheap swiss fakefake watches online

Clica la imatge per veure el programa

Un any més La Maurina viurà la seva Festa Major. Novament hem pogut, amb gran esforç, preparar un seguit d'activitats perquè infants, joves i tothom puguem gaudir i conviure de manera relaxada uns dies a l'espai públic del barri.

Creiem que és important buscar moments i espais de convivència durant un cap de setmana, com creiem fermament que és necessari continuar generant permanentment dinàmiques comunitàries i teixint xarxes de solidaritat que facilitin el benestar dels nostres conveïns, en aquests temps encara plens de dificultats.

Volem aprofitar aquestes línies per mostrar el nostre reconeixement a aquelles institucions del nostre barri que durant aquest any estan d'aniversari, i s'han convertit en puntals i elements de vertebració del nostre barri. L'escola Maria Auxiliadora de les Salesianes compleix 50 anys, cinc dècades al servei de l'educació de tantes generacions i sent lloc de trobada i dinamització comunitària. També l'escola pública Roc Alabern està d'aniversari, ja són 10 anys els que porta consolidant un projecte educatiu de qualitat per a les noves generacions de mauriners i maurineres. I no ens podem oblidar que la Biblioteca del Districte 4 ja fa 10 anys que és un punt de referència al nostre barri, apropant la cultura i la lectura als nostres veïns i veïnes, i facilitant a la nostra infància i joventut una important ajuda per als seus estudis i formació. Desitgem que durant molts més anys continuïn totes tres amb la seva gran tasca d'educació i formació, i transmetent uns valors que ens ajudin en el dia a dia a créixer com a persones i millorar com a societat. Així mateix ens felicitem per l'inici de les esperades obres del nou Institut de Les Aimerigues, que quan entri en funcionament pròximament reforçarà i consolidarà l'innovador projecte educatiu que ja fa uns anys va iniciar aquest centre al nostre barri.

També volem destacar que en els mesos vinents, per fi, l'administració reprendrà els seus compromisos i esperem que es duguin a terme les obres de remodelació de la plaça de La Maurina i la construcció d'un nou equipament cívic que la dinamitzi i estigui al servei de tot el veïnat i les entitats, així com la construcció del nou edifici d'un altre gran projecte educatiu del barri i de la ciutat com és l'institut Les Aimerigues.

Com sempre volem mostrar el nostre agraïment als comerciants, entitats i persones que amb la seva col·laboració fan possible l'organització d'aquesta Festa Major. I ara només queda que tots i totes gaudim aquests dies i la festa torni a ser un exemple de participació, diversió i convivència.

Visca la Festa Major de La Maurina!

Logo El Districte 4 Sona

Pàgines amigues