In recent years, travel has become a hot topic of society, a few years ago, “poor travel”, “a walk away” and last year’s documentary “riding China”, constantly impacting a lot of people curing the way of life. I do not know exactly where to see this sentence, “We have to use the foot to measure the world,” it heals I was restless. Travel is different from tourism, it is a self-discovery and exploration of the process, this year, specifically for the traveler to create, through exquisite detail and brand spirit of fusion, Montblanc 4810 fake series brings a new week calendar watch (model 114853) In the traditional sense of the time zone function, there is no additional function required for travel, but in a simple and simple posture, it seems to remind us that travel is to find the original self. cheap cartier replicacartier replicacheap replica watchesRepliche OrologiRepliche Orologi rolexBreitling Replica watchesbreitling fakecheap breitling replicaBreitling Replica watchesCheap Breitling Replicafake watches ukreplica watches ukreplica watches china Bruner series as a new member of the elegant Mido Bruner series “eccentric small three-pin” automatic mechanical fake watches with its delicate lines and harmonious elegant appearance stand out. cartier replicacartier replica watchescheap Rolex replicaRolex replica watchescheap Rolex replicaRolex replicaRolex Replica Watchesreplica watches onlinecheap replica watchesomega replicaRolex replicaRolex replicaRolex replica watchescheap replica watchescheap replica watchescheap fake watchesrolex replica watchescheap swiss fakefake watches online

Cada barri de Terrassa té una identitat pròpia que es va construint a partir de l'aportació dels seus veïns i veïnes en cada moment. La Maurina és un barri construït, literalment, per molta de la gent que ha viscut i encara hi viu. La Maurina que coneixem ara no ha estat sempre així. Ni molt menys. Als anys 60 del segle passat era un barri amb moltes mancances bàsiques (clavegueram, asfaltats, voreres, enllumenat, escoles, etc.) que es van anar aconseguint gràcies al treball i la lluita de moltes persones.

Diuen que "qui perd els orígens perd la identitat" i els mauriners i maurineres no volem perdre-la perquè és important ser conscients de que, el que som ara és el resultat del que van voler ser altres ahir i el que serem demà serà el resultat del que vulguem ser nosaltres mateixos avui.
I demà volem continuar estant orgullosos del nostre barri i de les persones que l'han fet possible. Moltes bones i generoses persones que han dedicat temps i esforços al bé comú, a treballar per millorar espais comuns, per organitzar espais de convivència i trobada, per tenir drets i més justícia social. Persones que ens han ensenyat a cuidar i a estimar el barri. Persones com l'Apolo Giménez que ens va deixar sobtadament fa unes setmanes però del que sempre conservarem un llegat que no volem perdre mai. Més enllà de la seva contribució a transformar La Maurina i Terrassa en una ciutat digna i amb igualtat d'oportunitats per la gent més desfavorida, l'Apolo ens ha deixat un gran cabàs de valors i aprenentatges: honestedat, generositat, fermesa, optimisme, companyonia, solidaritat i sobretot l'orgull de ser de La Maurina.

Reconèixer la tasca de l'Apolo és reconèixer a tota la gent que ha treballat pel nostre barri, és reconèixer que amb convicció i treballant plegats i plegades podem aconseguir tot allò que ens proposem per millorar el nostre entorn més proper.

Des de l'Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina volem recordar l'Apolo amb un somriure, el somriure que sempre ens oferia ell quan el trobàvem a qualsevol carrer o plaça del barri i volem fer-ho en el marc de la Festa Major d'enguany, Festa que ell mateix va impulsar com a primer president de l'entitat i en la que ha col·laborat durant més de 40 anys.

Esperem comptar amb la presència de tots i totes vosaltres.

 

Logo El Districte 4 Sona

Pàgines amigues