In recent years, travel has become a hot topic of society, a few years ago, “poor travel”, “a walk away” and last year’s documentary “riding China”, constantly impacting a lot of people curing the way of life. I do not know exactly where to see this sentence, “We have to use the foot to measure the world,” it heals I was restless. Travel is different from tourism, it is a self-discovery and exploration of the process, this year, specifically for the traveler to create, through exquisite detail and brand spirit of fusion, Montblanc 4810 fake series brings a new week calendar watch (model 114853) In the traditional sense of the time zone function, there is no additional function required for travel, but in a simple and simple posture, it seems to remind us that travel is to find the original self. cheap cartier replicacartier replicacheap replica watchesRepliche OrologiRepliche Orologi rolexBreitling Replica watchesbreitling fakecheap breitling replicaBreitling Replica watchesCheap Breitling Replicafake watches ukreplica watches ukreplica watches china Bruner series as a new member of the elegant Mido Bruner series “eccentric small three-pin” automatic mechanical fake watches with its delicate lines and harmonious elegant appearance stand out. cartier replicacartier replica watchescheap Rolex replicaRolex replica watchescheap Rolex replicaRolex replicaRolex Replica Watchesreplica watches onlinecheap replica watchesomega replicaRolex replicaRolex replicaRolex replica watchescheap replica watchescheap replica watchescheap fake watchesrolex replica watchescheap swiss fakefake watches online

Dijous 02 de juny

19.30 h
 
Xerrada a càrrec de la plataforma ciutadana la TAULA DE L'AIGUA. Perquè creiem en la municipalització de la gestió del servei?
 
Lloc: Sala d'actes del Centre Cívic M. Aurèlia Capmany.

 

Divendres 03 de juny

 
FESTA JOVE
 
Participen: Taula Tècnica de Joves, Patis Oberts i Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina
 
17.30 h a 20.30 h
 
2n. Torneig “Futbolero Maurinero”
Amenitzat amb exhibicions de Ball, Dinàmiques i Ping-Pong.
Lloc: Pati Escola Roc Alabern (Entrada pel carrer Velázquez, 59). Edats: de 12 a 18 anys.
Inscripcions: Les inscripcions es poden fer al Punt Maurina (dilluns, dimarts i dimecres de 17 h a 20.30 h) o al Preju Sarau (divendres i dissabtes de 17.30 a 21 h) fins al dia 27/05/2016
Organitza: Taula Tècnica de Joves amb la col·laboració d'ONG Vols, Patis Oberts i Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina.
 
20.00 h
 
Benvinguda a la Festa Major amb inauguració d’exposició de pintura a càrrec de Culturart.
L’exposició romandrà a la sala d’actes del Centre Cívic fins al 19 de juny.
Lloc: Centre Cívic M. Aurèlia Capmany.
 
22.00 h
 
Actuació de foc a càrrec de Diables Maurina i Colla infantil
Lloc: Davant l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarel·lo.
 

Recomanacions per l'actuació de foc:

Veïns: Encara i que tindrem cura, es recomanable que a la zona de l'actuació de foc que traieu del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar l'actuació com, per exemple, els testos amb plantes, les taules, cadires, etc. Enretireu els vehicles de la zona on es realitzarà l'actuació de foc, per evitar mals pitjors a la gent i al vostre cotxe. Tanqueu les portes, les finestres, els balcons i protegiu les obertures per impedir l'entrada de d'espurnes que puguin causar un incendi. Recolliu la roba estesa i plegueu els tendals per prevenir que es puguin encendre. Protegiu els vidres dels aparadors amb cartró. Per més que els assistents a l'actuació us demanin aigua per reduir el calor, no en tireu. Així evitareu que la pólvora es mulli i exploti o surti en direcció inesperada en lloc de cremar-se.
Assistents: Seguir les recomanacions dels organitzadors i dels serveis d'ordre, a fi que la vostra participació en l'acte esdevingui una autèntica festa. El camp de foc es delimitarà amb tanques, si vols gaudir des de dintre, la roba més idònia per participar en una actuació de foc és la de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i unes sabates esportives de pell que us agafin fort els peus. Si per qualsevol circumstància se us encenen els vestits, tireu-vos a terra i rodoleu per apagar les flames, sobretot no correu, les flames s'estendrien i serien més virulentes. Eviteu en la mesura que us sigui possible les aglomeracions i els taps de gent. No demaneu aigua als veïns, així evitareu relliscades i també que la pólvora es mulli i exploti en lloc de cremar-se. Als infants els encanta l'experiència del foc, però si els hi porteu, mireu de seguir la festa des d'una distància prudencial. Agafeu els menuts de la mà i no us acosteu a les espurnes. Si sou prudents i seguiu les normes bàsiques de seguretat, no heu de tenir cap problema, però si us cremeu o teniu una emergència mèdica, recordeu que a la zona hi ha servei d'ambulància disposats a ajudar-vos.
 
23.00 h
 
Actuació musical
La formació musical Hokelé ens farà recordar la bona música amb les seves versions.
Lloc: Escenari principal, carrer Sta. Maria Mazzarel·lo.
 

Dissabte 04 de juny

 
10.00 h
 
Cursa Infantil Solidària REPTE MAURINA
Cursa solidària a favor d’El Rebost d’Aliments de Terrassa
¤Cursa per nens de 4 a 16 anys en diferents categories
Inscripcions i +info a http://reptemaurina.lamaurina.cat
Lloc: Darrere l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarel·lo.
 
11.30 h
 
Actuació de l’Escola de Ball Tere Alonso (TerrassaSports)
Lloc: Escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarel·lo.
 
12.00 h
 
Taller-Exibició-Concurs de baldufes
Organitzat per: Llibreria Pere
Lloc: Escenari principal
 
13.00 h
 
4a Botifarrada de Festa Major a la cruïlla de Franc Comtat amb Núria (Davant Bar Aguilera).
Donatiu: 3€ (botifarra, cansalada, pa amb tomàquet i vi o aigua)
Amenizat per: Las Atrevidas.
Venda anticipada de tiquets a:
¤Bar Aguilera, Bar Nuria, Bar la Segona, Tots els divendres al local de Diables Maurina a C/ Núria, 103 de 20 h a 22 h.
Organitza: Diables Maurina
 
17.00 h
 
Cercavila pels carrers del barri.
Des del carrer Franc Comptat cruïlla carrer Núria fins davant de l’escenari al carrer Sta. Maria Mazzarel·lo.
Organitza: Diables Maurina Participen: So-m Maurina, Geganters de Sant Llorenç i Drac de Terrassa.
 
18.00 h
 
Contacontes, el grup de voluntari@s creat conjuntament per Plà de Barris i la Biblioteca bd4 ens torna a portar el seu projecte Explica’m un conte
Lloc: Escenari principal
 
18.30 h
 
Actuació a càrrec d’Associació de Circ Tub d'Assaig 7,70
Organitza: Associació de Circ Tub d'Assaig 7,70
Lloc: Pati del col·legi Ma Auxiliadora (carrer Sta. Maria Mazzarel·lo, entrada pati)
 
22.30 h
 
Espectacle Presentació del grup de Batukada So-m Maurina
Lloc: Davant l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarel·lo.
 
 
23.00 h
 
Ball de Plaça
Gaudirem de la nit amb STAR SHOW
Lloc: Escenari principal
 

Diumenge 05 de juny

 
11.00 h a 19.00 h
 
Campionat +18 de futbol 7
Lloc d'inscripció: Punt Maurina C/ Sardenya, 37 (dilluns tarda i dimecres matí). Inscripcions limitades als primers 8 equips que s'inscriguin.
Organitza: Grup de futbol +18 del programa jove de Pla de Barris.
Lloc: Camp municipal de futbol La Maurina-Egara
Col·labora: Club de futbol La Maurina-Egara
 
12.00 h
 
Festa de l’escuma
Menuts i grans podrem convatre la calor amb el canó d’escuma a tota marxa.
Lloc: Davant del parc de l’Olivera
 
14.00 h
 
Dinar de Convivència 2016. Com en els darrers anys, farem una Paella popular.
El ticket per la degustació estaran a la venda durant la setmana de la Festa Major a la A.V.V. o busca’ns durant la Festa.
El tiquet inclou pa i sangria. Preu: 4€
Nota Important: caldrà que tothom porti plats, gots, coberts i tovallons reutilitzables i sobretot, força gana, ja que volem que sigui una jornada popular, ecològica, sense residus i estalviadora.
Organitza: Associació de Veïns i Veïnes La Maurina. Associació Cultural La Maurina ens oferirà degustació de te i assortit de dolços.
 
15.30 h
 
Desprès de dinar Jam Session
Organitza: Minotauros de La Maurina, Hokelé i Los Chunguísimos.
Lloc: Plaça de l’Olivera
 

Diumenge 05 de juny

 
19.00 h
 
CLÀSSICS PER A BANDA
La Banda de Terrassa ens convida a sentir alguns dels clàssics més populars composats per aquesta formació instrumental. El repertori comptarà amb alguns fragments de les bandes sonores més cèlebres com ara "Els 7 magnífics" d' Elmer Bernstein, "Lawrence of Arabia" de Maurice Jarre, "El senyor dels anells" de Howard Shore, "Cinema Paradiso" d'Ennio Morricone, "War, Rocky 4" de Vince Dicola. També podrem sentir altres peces com ara "Medley boleros" de Velazquez-Brito-Farrés "Comic overture" de Ferrer Ferran, "Caravan" de Duke Ellington o"Santana" de Carlos Santana a més d’altres sorpreses musicals.
 
Director: Pol Pastor
Organitza: Ajuntament de Terrassa
Lloc: Plaça de l’Assemblea de Catalunya (Pça. de la xemeneia)