In recent years, travel has become a hot topic of society, a few years ago, “poor travel”, “a walk away” and last year’s documentary “riding China”, constantly impacting a lot of people curing the way of life. I do not know exactly where to see this sentence, “We have to use the foot to measure the world,” it heals I was restless. Travel is different from tourism, it is a self-discovery and exploration of the process, this year, specifically for the traveler to create, through exquisite detail and brand spirit of fusion, Montblanc 4810 fake series brings a new week calendar watch (model 114853) In the traditional sense of the time zone function, there is no additional function required for travel, but in a simple and simple posture, it seems to remind us that travel is to find the original self. cheap cartier replicacartier replicacheap replica watchesRepliche OrologiRepliche Orologi rolexBreitling Replica watchesbreitling fakecheap breitling replicaBreitling Replica watchesCheap Breitling Replicafake watches ukreplica watches ukreplica watches china Bruner series as a new member of the elegant Mido Bruner series “eccentric small three-pin” automatic mechanical fake watches with its delicate lines and harmonious elegant appearance stand out. cartier replicacartier replica watchescheap Rolex replicaRolex replica watchescheap Rolex replicaRolex replicaRolex Replica Watchesreplica watches onlinecheap replica watchesomega replicaRolex replicaRolex replicaRolex replica watchescheap replica watchescheap replica watchescheap fake watchesrolex replica watchescheap swiss fakefake watches online

Clica la imatge per veure el programa

Un any més La Maurina viurà la seva Festa Major. Novament hem pogut, amb gran esforç, preparar un seguit d'activitats perquè infants, joves i tothom puguem gaudir i conviure de manera relaxada uns dies a l'espai públic del barri.

Creiem que és important buscar moments i espais de convivència durant un cap de setmana, com creiem fermament que és necessari continuar generant permanentment dinàmiques comunitàries i teixint xarxes de solidaritat que facilitin el benestar dels nostres conveïns, en aquests temps encara plens de dificultats.

Volem aprofitar aquestes línies per mostrar el nostre reconeixement a aquelles institucions del nostre barri que durant aquest any estan d'aniversari, i s'han convertit en puntals i elements de vertebració del nostre barri. L'escola Maria Auxiliadora de les Salesianes compleix 50 anys, cinc dècades al servei de l'educació de tantes generacions i sent lloc de trobada i dinamització comunitària. També l'escola pública Roc Alabern està d'aniversari, ja són 10 anys els que porta consolidant un projecte educatiu de qualitat per a les noves generacions de mauriners i maurineres. I no ens podem oblidar que la Biblioteca del Districte 4 ja fa 10 anys que és un punt de referència al nostre barri, apropant la cultura i la lectura als nostres veïns i veïnes, i facilitant a la nostra infància i joventut una important ajuda per als seus estudis i formació. Desitgem que durant molts més anys continuïn totes tres amb la seva gran tasca d'educació i formació, i transmetent uns valors que ens ajudin en el dia a dia a créixer com a persones i millorar com a societat. Així mateix ens felicitem per l'inici de les esperades obres del nou Institut de Les Aimerigues, que quan entri en funcionament pròximament reforçarà i consolidarà l'innovador projecte educatiu que ja fa uns anys va iniciar aquest centre al nostre barri.

També volem destacar que en els mesos vinents, per fi, l'administració reprendrà els seus compromisos i esperem que es duguin a terme les obres de remodelació de la plaça de La Maurina i la construcció d'un nou equipament cívic que la dinamitzi i estigui al servei de tot el veïnat i les entitats, així com la construcció del nou edifici d'un altre gran projecte educatiu del barri i de la ciutat com és l'institut Les Aimerigues.

Com sempre volem mostrar el nostre agraïment als comerciants, entitats i persones que amb la seva col·laboració fan possible l'organització d'aquesta Festa Major. I ara només queda que tots i totes gaudim aquests dies i la festa torni a ser un exemple de participació, diversió i convivència.

Visca la Festa Major de La Maurina!

AVÍS

Canvi d'ubicació del 3r torneig "Futbolero Maurinero" nocturn, respecte al programa imprès en paper, l'adreça correcta és: Pati Escola Maria Auxiliadora (carrer Sta. Maria Mazzarello, 49).

Divendres 02 de juny

16.30 h
 
10 any Escola Roc Alabern
Animació infantil, presentació dels nous gegantons de l’escola i del renocat Roquillo, inauguració de l’exposició 10 anys de l’escola Roc Alabern
Lloc: Pati Escola Roc Alabern (Entrada pel carrer Velázquez, 59).
Organitza: Escola Roc Alabern
 
FESTA JOVE
Participen: Taula Tècnica de Joves, Patis Oberts i Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina
 
19.00 h
 
Cinema Jove al Centre Cívic M. Aurèlia Capmany.
Organitza: Taula Tècnica Jove D4.
 
22.00 h
 
3r torneig "Futbolero Maurinero" nocturn.
Amenitzat amb joc de Ping-Pong.
Lloc: Pati Escola Maria Auxiliadora (carrer Sta. Maria Mazzarello, 49).
Edats: de 12 a 20 anys.
Inscripcions: Les inscripcions es poden fer als següents punts fins el dia 26/05/2017:

-Punt maurina: dill, dim, dix de 18 a 20.30h)
-Preju Sarau: divendres i dissabtes de 17.30h a 21h)
-Patis Oberts Escola Roc Alabern.
-Punt Jove a l'Institut.

L'entrega de premis es farà a l'escenari de Maria Auxiliadora.
Organitza: Taula Tècnica de Joves, Patis Oberts i Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina.
 
20.00 h
 
Benvinguda a la Festa Major amb inauguració d’exposició de pintura a càrrec de Culturart.
L’exposició romandrà a la sala d’actes del Centre Cívic fins al 19 de juny.
Lloc: Centre Cívic M. Aurèlia Capmany.
 
22.00 h
 
Actuació de foc a càrrec de Diables Maurina i Colla infantil
Lloc: Davant l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello.

Recomanacions per l'actuació de foc:

Veïns i Veïnes: Encara i que tindrem cura, es recomanable que a la zona de l'actuació de foc que traieu del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar l'actuació com, per exemple, els testos amb plantes, les taules, cadires, etc. Enretireu els vehicles de la zona on es realitzarà l'actuació de foc, per evitar mals pitjors a la gent i al vostre cotxe. Tanqueu les portes, les finestres, els balcons i protegiu les obertures per impedir l'entrada de d'espurnes que puguin causar un incendi. Recolliu la roba estesa i plegueu els tendals per prevenir que es puguin encendre. Protegiu els vidres dels aparadors amb cartró. Per més que els assistents a l'actuació us demanin aigua per reduir el calor, no en tireu. Així evitareu que la pólvora es mulli i exploti o surti en direcció inesperada en lloc de cremar-se.
Assistents: Seguir les recomanacions dels organitzadors i dels serveis d'ordre, a fi que la vostra participació en l'acte esdevingui una autèntica festa. El camp de foc es delimitarà amb tanques, si vols gaudir des de dintre, la roba més idònia per participar en una actuació de foc és la de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i unes sabates esportives de pell que us agafin fort els peus. Si per qualsevol circumstància se us encenen els vestits, tireu-vos a terra i rodoleu per apagar les flames, sobretot no correu, les flames s'estendrien i serien més virulentes. Eviteu en la mesura que us sigui possible les aglomeracions i els taps de gent. No demaneu aigua als veïns, així evitareu relliscades i també que la pólvora es mulli i exploti en lloc de cremar-se. Als infants els encanta l'experiència del foc, però si els hi porteu, mireu de seguir la festa des d'una distància prudencial. Agafeu els menuts de la mà i no us acosteu a les espurnes. Si sou prudents i seguiu les normes bàsiques de seguretat, no heu de tenir cap problema, però si us cremeu o teniu una emergència mèdica, recordeu que a la zona hi ha servei d'ambulància disposats a ajudar-vos.
 
23.00 h
 
Actuació musical

Musica en directe a càrrec del grup COTTON4
Lloc: Escenari principal, carrer Sta. Maria Mazzarello.

 

Dissabte 03 de juny

10.00 h
 

Cursa Infantil Solidària REPTE MAURINA
Cursa solidària a favor d’El Rebost d’Aliments de Terrassa


-Cursa per nens de 4 a 16 anys en diferents categories


Inscripcions i +info a:
http://reptemaurina.lamaurina.cat
Lloc: Darrere l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello.

12.00 h

Exposició de Motocicletes Clàssiques
Penya Classic de Terrassa ens mostrarà unes autèntiques joies del motociclisme.
Lloc: Darrere l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello.

12.00 h
 
Actuació de l’Escola de Ball Tere Alonso (TerrassaSports)
Lloc: Escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello.
 

12.00 h
 
Entrega de premis
-Concurs de dibuix per a la portada del llibre de Festa Major
-Cursa solidària REPTE MAURINA

Lloc: Escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello.

13.00 h
 

5a Botifarrada de Festa Major a la cruïlla de Franc Comtat amb Núria (Davant Bar Aguilera).
Donatiu: 4€ (botifarra, cansalada, pa amb tomàquet i vi o aigua)

Amenitzat per: Las Atrevidas.


Venda anticipada de tiquets a:
Bar Aguilera, Bar Núria, Bar La Segona, Tots els divendres al local de Diables Maurina a C/ Núria, 103 de 20 h a 22 h.


Organitza: Diables Maurina

17.30 h
 

Cercavila pels carrers del barri
Sortida des del carrer Franc Comptat cruïlla carrer Núria, Franc Comptat, Plaça de La Maurina, Sant Mateu,Maria Auxiliadora, fins davant de l’escenari al carrer Sta. Maria Mazzarello.

Organitza: Diables Maurina i So-m Maurina. Convidats: Bruixes del Nord i ...(per confirmar)

19.00 h
 

Acte de reconeixement del barri de La Maurina a

APOLO GIMÉNEZ

Lloc: Sala d’actes del col·legi Mª Auxiliadora (carrer Sta. Maria Mazzarello, 49).

20.30 h
 

Projecció de la Final de la Champions League

Juventus - Real Madrid

Lloc: Davant l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello.

22.30 h
 
Espectacle de Batukada urbana a càrrec de So-m Maurina
Lloc: Davant l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello.
 
23.30 h
 
Actuació musical
La formació musical HOKELE ens farà recordar la bona música amb les seves versions.
Lloc: Escenari principal, carrer Sta. Maria Mazzarello.
 

Diumenge 04 de juny

 
12.00 h
 
Festa de l’escuma
Menuts i grans podrem convatre la calor amb el canó d’escuma a tota marxa.
Lloc: Davant del parc de l’Olivera
 
14.00 h
 
Dinar de Convivència 2017. Com en els darrers anys, farem una Paella popular.
El tiquet inclou pa i sangria. Preu: 4€
Nota Important: caldrà que tothom porti plats, gots, coberts i tovallons reutilitzables i sobretot, força gana, ja que volem que sigui una jornada popular, ecològica, sense residus i estalviadora.
 
18.00 h
 
Gran Gala Final del 1r. concurs de talents Maurina Talent
Organitza: Maurina Comerç
Lloc: Escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello.
 

Activitats permanents

 

Exposició del 10è aniversari de la biblioteca del districte 4
del 29 de maig al 10 de juny
Lloc: Centre Cívic M. Aurèlia Capmany
 
Exposició dels dibuixos presentats al concurs de dibuix per a la portada del llibre de Festa Major
del 29 de maig al 10 de juny
Lloc: Centre Cívic M. Aurèlia Capmany

Logo El Districte 4 Sona

Pàgines amigues