In recent years, travel has become a hot topic of society, a few years ago, “poor travel”, “a walk away” and last year’s documentary “riding China”, constantly impacting a lot of people curing the way of life. I do not know exactly where to see this sentence, “We have to use the foot to measure the world,” it heals I was restless. Travel is different from tourism, it is a self-discovery and exploration of the process, this year, specifically for the traveler to create, through exquisite detail and brand spirit of fusion, Montblanc 4810 fake series brings a new week calendar watch (model 114853) In the traditional sense of the time zone function, there is no additional function required for travel, but in a simple and simple posture, it seems to remind us that travel is to find the original self. cheap cartier replicacartier replicacheap replica watchesRepliche OrologiRepliche Orologi rolexBreitling Replica watchesbreitling fakecheap breitling replicaBreitling Replica watchesCheap Breitling Replicafake watches ukreplica watches ukreplica watches china Bruner series as a new member of the elegant Mido Bruner series “eccentric small three-pin” automatic mechanical fake watches with its delicate lines and harmonious elegant appearance stand out. cartier replicacartier replica watchescheap Rolex replicaRolex replica watchescheap Rolex replicaRolex replicaRolex Replica Watchesreplica watches onlinecheap replica watchesomega replicaRolex replicaRolex replicaRolex replica watchescheap replica watchescheap replica watchescheap fake watchesrolex replica watchescheap swiss fakefake watches online

Agenda d'Activitats

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

David Traver

Dinamitzador cultural, programador musical, locutor de ràdio, mànager  i membre de l'Associació per la Promoció Musical Indirecte. Actualment és el responsable dels Bucs Baumann, els locals d'assaig del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Terrassa. Difusor incansable de la música que es fa a Terrassa ha treballat a la Casa de la Música de Terrassa i també com a responsable de Premsa del Festival de Jazz Terrassa. Impulsor i ideòleg del Sant Pere Sona! que se celebra dins de la Festa Major del barri de Sant Pere. Desde fa 4 anys també és programador artístic del Circuit de Música Moderna, juntament amb els tècnics de música de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa.

Pamela Navarrete

Redactora de música i d'espectacles de Diari de Terrassa, des de fa més de vint anys. Crítica i cronista de música moderna i de jazz des de l'any 1995. Cofundadora, a principis dels 90, del Terrassa Rock Club (embrió de la sala Faktoria d'Arts.)  Programadora de concerts i suport a les tasques de producció i comunicació de la Casa de la Música de Terrassa (havent participat en la redacció i creació del projecte al costat de Lluís Puig), entre els anys 2008 i 2011. Ha col·laborat amb les ràdios municipals de Barberà i Sant Quirze del Vallès, amb la revista Jaç del grup Enderrock i amb Canal Terrassa.

Toni Ramon

Tècnic de música, programador musical del Terrassa Música Moderna, de l'Espai Vapor i de la Festa Major de Terrassa.
Ha estat director artístic, productor i coordinador de sales de concerts com Spay 9 de Terrassa o de festivals com el Planetari de Matadepera (2001, 2002 i 2003) i el festival de música moderna Freestyle de Terrassa (1999, 2000 i 2001). Membre fundador de l'Associació per la Promoció Cultural Indirecte i la desapareguda Exòtica Club. Va impulsar com a coordinador i director l'emissora musical de ràdio on line, Indirecte Ràdio Podcast, que emet les 24 h des de Terrassa per a tot el món. El 2016, com a programador musical, va guanyar el Premi Arc a la millor programació musical de Festa Major de Catalunya.

Rosa Maria Ribera

Llicenciada en Música en l'especialitat de Direcció Coral. Persona molt vinculada al teixit associatiu cultural i social de Terrassa, especialment a l'entorn educatiu i el treball amb formacions corals.
Més de 30 anys de trajectòria professional entorn de l'educació musical i la gestió de les arts escèniques.

Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina

Entitat veïnal treballadora pel benestar social, urbanístic, foment de la convivència i cohesió social de tots els veïns i veïnes, la dinamització i la cultura.
Promotora d’aquest projecte presentat i aprovat al Consell Municipal del Districte 4.

Logo El Districte 4 Sona

Pàgines amigues