In recent years, travel has become a hot topic of society, a few years ago, “poor travel”, “a walk away” and last year’s documentary “riding China”, constantly impacting a lot of people curing the way of life. I do not know exactly where to see this sentence, “We have to use the foot to measure the world,” it heals I was restless. Travel is different from tourism, it is a self-discovery and exploration of the process, this year, specifically for the traveler to create, through exquisite detail and brand spirit of fusion, Montblanc 4810 fake series brings a new week calendar watch (model 114853) In the traditional sense of the time zone function, there is no additional function required for travel, but in a simple and simple posture, it seems to remind us that travel is to find the original self. cheap cartier replicacartier replicacheap replica watchesRepliche OrologiRepliche Orologi rolexBreitling Replica watchesbreitling fakecheap breitling replicaBreitling Replica watchesCheap Breitling Replicafake watches ukreplica watches ukreplica watches china Bruner series as a new member of the elegant Mido Bruner series “eccentric small three-pin” automatic mechanical fake watches with its delicate lines and harmonious elegant appearance stand out. cartier replicacartier replica watchescheap Rolex replicaRolex replica watchescheap Rolex replicaRolex replicaRolex Replica Watchesreplica watches onlinecheap replica watchesomega replicaRolex replicaRolex replicaRolex replica watchescheap replica watchescheap replica watchescheap fake watchesrolex replica watchescheap swiss fakefake watches online

Agenda d'Activitats

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

La Maurina

Amb motiu de la reparació d'un enfonsament al paviment del carrer Núria, al seu pas entre els carrers Blasco de Garay i Antoninus Píus, aquest romandrà tancat al transit del dimarts, 11 de juliol al dijous 13.

Provisionalment en aquests dies, el recorregut de la línia 3 de l'autobús es veurà desviat pels carrers Murillo i Sta. M. Mazzarello.

 

Descarregar plànol del tall de carrer

Descarregar plànol del desviament del Bus

Informació extreta de: http://www.terrassa.cat/transit

 

 

Hem sigut informats que durant aquest mes de juny, el servei de Gestió de l'espai públic, s'ocuparà de la tala de tres arbres del barri per no adaptació d'aquests.
La ubicació d'aquests arbres, es troba a la plaça de l'Assemblea de Catalunya i a la plaça d'Antoni Guiu.

 


Sent conscients que de vegades ens pugui semblar que aquests éssers vius i que ens donen vida, puguin ocasionar molèsties, com fulles seques a terra a la tardor o fins i tot els seus fruits, RECORDEM que són enormement més nombrosos els beneficis que ens aporten a nosaltres i al nostre medi ambient que tant necessitem i hem de mirar de cuidar.

Aprofitem aquest comunicat per fer una vegada més una crida al civisme i al NO maltractament d'aquests i altres elements del nostre barri i la nostra ciutat, que dia a dia pateixen desperfectes, de vegades per no tenir prou cura i d'altres intencionadament, desperfectes que totes i tots d'una manera o un altre patim, deixem de tenir serveis, veiem els nostres carrers menys bonics i el tema que a totes i tots menys ens agrada, aquests desperfectes ens costen molts diners públics, diners de tots i totes anualment.


Si us plau Cuida el teu Barri, Cuida la teva Ciutat.

Aquí us deixem una infografia qu explica molt bé els beneficis dels arbres a la ciutat.

Una màquina ha colpejat la franja perimetral provocant una esllavissada

Foto: JOAN MANEL OLLER
Aquest dijous, dia 8 de juny, pels volts de dos quarts de cinc de la matinada, els Bombers han rebut l'avís d'un accident al passeig 22 de juliol de Terrassa, a l'alçada del número 2, al barri de La Maurina. Sembla ser que una màquina estava realitzant obres al vial quan, de forma fortuïta, ha colpejat el mur perimetral que protegeix les vies del tren de Renfe. Segons ha pogut saber Món Terrassa, l'impacte ha sigut prou fort perquè un bon tros de la franja es desprengués envaint el carrer. Una dotació del cos d'emergències ha estat treballant durant prop d'una hora en el sanejament del mur, el qual ha quedat afectat al llarg de 7 metres de llargada. No hi ha hagut ferits.
Noticia de L.T. editada a  MónTerrassa

Tall de trànsit a la Ronda de Ponent i Avinguda Joaquim de Sagrera

 
El dilluns 22 de Juny, comencen les obres de canalització d'aigües a la Ronda ponent i l'Avinguda Joaquim de Sagrera, això implicarà el tall parcial al trànsit en diferents fases, aquestes obres estan previstes que finalitzin a mitjans de setembre.
 
Els recorreguts de les línies 5 i 6 de l'autobús urbà seran modificades intermitentment segons les necessitats.