In recent years, travel has become a hot topic of society, a few years ago, “poor travel”, “a walk away” and last year’s documentary “riding China”, constantly impacting a lot of people curing the way of life. I do not know exactly where to see this sentence, “We have to use the foot to measure the world,” it heals I was restless. Travel is different from tourism, it is a self-discovery and exploration of the process, this year, specifically for the traveler to create, through exquisite detail and brand spirit of fusion, Montblanc 4810 fake series brings a new week calendar watch (model 114853) In the traditional sense of the time zone function, there is no additional function required for travel, but in a simple and simple posture, it seems to remind us that travel is to find the original self. cheap cartier replicacartier replicacheap replica watchesRepliche OrologiRepliche Orologi rolexBreitling Replica watchesbreitling fakecheap breitling replicaBreitling Replica watchesCheap Breitling Replicafake watches ukreplica watches ukreplica watches china Bruner series as a new member of the elegant Mido Bruner series “eccentric small three-pin” automatic mechanical fake watches with its delicate lines and harmonious elegant appearance stand out. cartier replicacartier replica watchescheap Rolex replicaRolex replica watchescheap Rolex replicaRolex replicaRolex Replica Watchesreplica watches onlinecheap replica watchesomega replicaRolex replicaRolex replicaRolex replica watchescheap replica watchescheap replica watchescheap fake watchesrolex replica watchescheap swiss fakefake watches online

les aimerigues

fapac

Agenda d'Activitats

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Educació


Amb la iniciativa del Ampa de Salesians de Terrassa i sumant-se l'Ampa del Col·legi Maria Auxiliadora, Ampa de l'Escola Roc Alabern, Ampa Escola Ponent, les Associacions de Veïns i Veïnes del Roc Blanc i La Maurina, el Club de futbol Maurina-Egara i l'Associació de comerciants de la Maurina, al mes de

Club de futbol Maurina-Egara i l'Associació de comerciants de la Maurina, hem col·laborat en una petició conjunta a l'Ajuntament, mitjançant instància del dia 29/06/2017, sol·licitant un semàfor en la Ronda Ponent amb l'encreuament de Mª Auxiliadora. Paral·lelament es va presentar la proposta al Procés Participatiu Pla d'Acció Municipal Terrassa 2018.

Famílies dels barris de La Maurina, del Roc Blanc i arreu de la ciutat, no tenen la seguretat per travessar la Ronda Ponent a l'altura del carrer Maria Auxiliadora, no és un fet aïllat ni puntual. S'ha demanat de forma reiterada a l'Ajuntament. Per aquest punt passen molts nens dels centres escolars: La Casona, Roc Alabern, Ponent, Salesians/es, Les Aimerigues, casal d'avis. Molts vehicles en aquest punt superen la velocitat permesa, les famílies, A.V.V. i A.M.P.As dels barris reclamen un semàfor o pas de vianants elevat.

Col·labora amb el teu suport, al següent enllaç trobaràs una explicació de com fer-ho.

La FaPaC demana la dimissió del Director General d'Ensenyament, Jordi Miró, per amagar a les famílies el nou Decret de menjador escolar. La conselleria ha fet arribat l'esborrany del text a les empreses de càtering, però no als usuaris finals.
 
COMUNICAT DE PREMSA
 
La FaPaC demana la dimissió del Director d'Ensenyament per amagar a les famílies el nou Decret de menjador escolar 
 
 • El Departament d'Ensenyament ha fet arribat el text a les empreses de càtering, però no als usuaris finals.
 • Davant el menyspreu del Departament front les famílies, la FaPaC es veu obligada a demanar la dimissió del Director General d'Atenció a la Família i la Comunitat Educativa, el Sr. Jordi Miró. 
 • L’esborrany només té en compte a les famílies per establir que “l’import del servei escolar de menjador serà abonat íntegrament pels alumnes que en siguin usuaris o per llurs famílies”.
 
Barcelona, 2 de juny de 2017
 
La FAPAC, entitat que aplega més de 2.200 AMPA i prop de 500.000 famílies, lamenta l'actitud del Departament d'Ensenyament a l'hora de donar a conèixer l'esborrany del Decret que regula els menjadors escolars entre les parts afectades, deixant totalment al marge les famílies usuàries dels centres públics.
 
En una reunió mantinguda el passat 11 de maig, el Director General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa de la conselleria, Jordi Miró, va informar a la Presidenta de la FAPAC, Montse Conejo, que s'estava redactant el Decret de Menjadors i que li'n faria arribar una còpia abans del dia 31 de maig. Ara, en canvi, la FAPAC ha tingut constància que el Departament ha enviat l'esborrany al conjunt d'empreses que presten el servei, mentre que l'entitat no rebrà el text fins a la reunió de la Taula de Federacions de Famílies que se celebrarà el proper 6 de juny, sent que quatre de les Federacions representades en aquesta Taula no estan afectades per l'aplicació d'aquest Decret de menjadors escolars. 
 
La FAPAC denuncia que, en tot aquest procés, l’administració ignora les famílies que aposten per l'escola pública i que, precisament, seran les principals afectades per les mesures que estableixi el Decret. "No ens permeten participar. Som la federació que més representació tenim i no s’han dignat ni a passar-nos l’esborrany, cosa que sí que fan amb les empreses de càtering", ha lamentat la presidenta de la federació, Montse Conejo.
 
La FAPAC alerta també que l’esborrany no recull cap de les aportacions fetes per l'entitat i només té en compte a les famílies per establir que “l’import del servei escolar de menjador serà abonat íntegrament pels alumnes que en siguin usuaris o per llurs famílies”.
 
Davant el menyspreu del Departament front les famílies, la FaPaC es veu obligada a demanar la dimissió del Director General d'Atenció a la Família i a la Comunitat Educatuva, el Sr. Jordi Miró. A més, des d'aquest moment la federació emprendrà actuacions en contra de la privatització d'aquest servei on els únics afectats són les nostres filles i fills.
 
L'esborrany no recull cap de les aportacions fetes per la FAPAC
 
A l'espera de poder analitzar el text en profunditat, al qual sí ha tingut accés la FAPAC per altres mitjans, l'entitat recorda que, d'acord amb el que es desprèn de la Llei 12/2009, de 10 de juliol, d'Educació (LEC), el servei de menjador escolar s'emmarca en el deure que correspon als poders públics de garantir l'exercici del dret a l'educació, removent els obstacles que impedeixin o dificultin la seva plenitud i promovent les condicions perquè la igualtat en l'exercici d'aquest dret sigui real i efectiva. En aquest sentit, des de 1996 s'ha fet palesa la necessitat socioeducativa que cobreix el servei de menjador escolar. 
 
El Decret no recull cap dels punts inclosos en les al·legacions que la FaPaC va fer arribar al respecte, entre d'altres:
 • Universalització i gratuïtat del servei de menjador mitjançant la modalitat de gestió directa per part del Departament d'Ensenyament, consistent en l'elaboració per personal laboral contractat per la Generalitat de Catalunya dels menús a les dependències del centre escolar, així com del monitoratge necessari per cobrir les necessitats de l'alumnat. 
 • En el cas que la universalització i gratuïtat del servei de menjador no es pugui garantir de forma immediata, es reclama que les famílies organitzades en entitats provades sense ànim de lucre seran les responsables de la contractació i gestió integral del servei, autoritzades a l'efecte pel Departament d'Ensenyament.
 • El temps de menjador s’ha de considerar temps educatiu emmarcat dintre del projecte educatiu de centre.
 • Regulació de la ràtio del monitoratge.
 • Assignació dels vetlladors necessaris en horari de menjador per tal que els alumnes amb NEE (Necessitats Educatives Especials) en puguin fer ús en igualtat d’oportunitats.

Article extret de: FaPac.cat

Festa de la FaPac festa de les famílies

 

El diumenge 21 de juny es celebra la festa de la FaPaC, al Parc de la Barceloneta, de 10 a 14h.

Totes les famílies esteu convidades a compartir un matí ple d'activitats (música, tallers, jocs, espectacles, esports...) i de reivindicació de l'escola pública.
 
Un matí ple d’activitats per compartir en família i refermar de manera alegre i relaxada el nostre compromís amb l'educació. Hi haurà música, espectacles, tallers, jocs, contes, activitats esportives per a totes les edats, una fira d’AMPA.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A LA FESTA DE LA FAPAC HI HAURÀ ACTIVITATS PER A TOTHOM, PETITS I GRANS  

Aquestes són algunes de les propostes amb què gaudirem diumenge 21 de juny:
 
 • Actuació de les Macedònia, un dels grups musicals de més d'èxit entre els infants i el jovent del país.
 • Actuació de Roger Canals, cantant, animador, músic, guitarrista, narrador...
 • Actuació de la cantant i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, que farà les delícies dels més menuts
 • Actuació de David Ros i Eduard Nin.
 • Balls de bollywood amb el grup Atma Se Bollywood. 
 • Batucada amb el grup de mares de les escoles del barri de La Sagrera de Barcelona.
 • Contacontes amb Maite Bravo.
 • Taller de comunicació amb Drac Màgic
 • Taller d'il·lustració i dibuix amb els il·lustradors Raúl Campuzano i Javier Garcia. 
 • Taller de xapes
 • Improteatre
 • Taller d'escacs amb la Fundació Catalana d'Escacs.
 • Tallers de ioga i de txiqung
 • Patinatge en línia
 • Torneig de bàsquet amb famílies
 • Photocall
 • I moltes sorpreses més.
 

FIRA D'AMPA

Amb la presència d'entitats i empreses convidades interessades a apropar-vos un ampli ventall de recursos per ajudar-vos a tirar endavant la vostra activitat a les escoles.
 

ESPAI FaPaC

On podreu conèixer de primera mà els serveis i recursos que us ofereix la FaPaC: Carnet AMPA-FaPaC, assegurances, Projecte Xarxa Clau per a l'Èxit Educatiu, programes de Formació, Serveis jurídics, Projectes, campanyes en marxa i reivindicacions, etc.
 
* Totes les activitats de la festa seran possibles gràcies a la col·laboració desinteressada de les entitats, col·lectius i persones que hi participaran.
 
Tota la informació a: FaPac.cat