In recent years, travel has become a hot topic of society, a few years ago, “poor travel”, “a walk away” and last year’s documentary “riding China”, constantly impacting a lot of people curing the way of life. I do not know exactly where to see this sentence, “We have to use the foot to measure the world,” it heals I was restless. Travel is different from tourism, it is a self-discovery and exploration of the process, this year, specifically for the traveler to create, through exquisite detail and brand spirit of fusion, Montblanc 4810 fake series brings a new week calendar watch (model 114853) In the traditional sense of the time zone function, there is no additional function required for travel, but in a simple and simple posture, it seems to remind us that travel is to find the original self. cheap cartier replicacartier replicacheap replica watchesRepliche OrologiRepliche Orologi rolexBreitling Replica watchesbreitling fakecheap breitling replicaBreitling Replica watchesCheap Breitling Replicafake watches ukreplica watches ukreplica watches china Bruner series as a new member of the elegant Mido Bruner series “eccentric small three-pin” automatic mechanical fake watches with its delicate lines and harmonious elegant appearance stand out. cartier replicacartier replica watchescheap Rolex replicaRolex replica watchescheap Rolex replicaRolex replicaRolex Replica Watchesreplica watches onlinecheap replica watchesomega replicaRolex replicaRolex replicaRolex replica watchescheap replica watchescheap replica watchescheap fake watchesrolex replica watchescheap swiss fakefake watches online

Agenda d'Activitats

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Barris


 

A l'acte commemoratiu a Les Fonts el próxim 25 de Setembre de 2017 per a recordar a les seves víctimes al 55è aniversari de la Riuada del 1962, es lleguirà un comunicat de les comissions de les rieres de Terrassa i Nens desapareguts riuada 62

Aquí teniu el comunicat perquè el podeu llegir

COMUNICAT DE LES COMISSIONS DE LES RIERES DE TERRASSA I NENS DESAPAREGUTS RIUADA 62

Totes les ciutats tenen allò que es diu “memòria històrica”.

Malauradament, part de la memòria històrica de Les Fonts, Terrassa, Sant Quirze i tants altres municipis, es remunta als fets dels aiguats del 62, una nit tràgica, on van morir moltíssimes persones i famílies senceres es van quedar sense res.

Molta gent que desconeix aquests fets, segurament no entenen què fem recordant any rere any la riuada del 62.

Però com oblidar als nostres familiars, amics i amigues, veïns i veïnes que ja no hi són.

Com oblidar que molta gent no ha pogut fer el dol, perquè no han pogut enterrar als seus morts.

Com oblidar aquelles persones que van arribar sense res i es van tornar a quedar sense res.

Com oblidar aquells herois anònims, voluntaris i voluntàries incondicionals, que van ajudar a tothom sense demanar res a canvi.

Com oblidar la gran labor de la Brigada de la Mort i dels fotògrafs que amb la seva feina van ajudar a la identificació de les víctimes.

Com oblidar a tants nens i nenes desapareguts/des i el buit encara present a les seves famílies.

Tampoc ens ajuda a oblidar l’estat de les nostres rieres, que ens recorden dia a dia, la importància del seu manteniment perquè aquests fets no es tornin a repetir mai més.

Per això estem treballant les Comissions de les Rieres de les Arenes i el Palau.

El 25 de setembre de l’any passat, en una multitudinària concentració ciutadana convocada per les Comissions, lluny d’oblidar i malgrat el temps passat, molts veïns i veïnes van participar per demostrar que encara viuen amb por davant dels anuncis de xàfecs i aiguats, a causa del mal estat de les nostres rieres.

No entenem que davant de les denúncies de brutícia i mala conservació de les rieres, l’ACA, la Generalitat i l’Ajuntament, dilueixin la seva responsabilitat i triguin tant a reaccionar o treguin importància al risc que comporta l’estat de les nostres rieres i que en qualsevol moment pot tornar-se en tragèdia.

Afortunadament , fa 3 mesos el Ple Municipal de l’Ajuntament de Terrassa, atenia les nostres reclamacions sobre la neteja i seguretat de les nostres rieres, aprovant per unanimitat de tots els partits polítics un conjunt de mesures per aconseguir aquests objectius, així com l’aprovació de la constitució de la Taula Municipal de Rieres i Torrents de Terrassa. Però encara queda molt camí al davant i demanem a les autoritats competents que amb caràcter urgent posin en funcionament l’Acord Plenari.

Volem unes rieres netes, segures que ens convidin a passejar, que ens donin tranquil·litat, que no ens facin perdre la son, que dilueixi el trist record de la tràgica nit i el dolor que durant 55 anys manté oberta la  ferida en els nostres cors.

Volem fer de la Riera un homenatge, una ofrena a totes aquelles víctimes de l’any 62.

Perquè mai més torni a succeir, les comissions vigilarem de prop l’acompliment de les nostres exigències, perquè la pèrdua de tantes vides no hagi estat infructuosa.

I per això necessitem l’ajut de tots i totes vosaltres, presents i no presents, perquè ens recolzeu i acompanyeu en qualsevol actuació present i futura que es porti a terme, perquè LES RIERES SÓN DE TOTS.

El nostre agraïment a l’Associació de Propietaris i Veïns de les Fonts per fer-nos partícips d’aquest acte d’homenatge i a totes les Associacions que formen part de les Comissions de les Rieres de Terrassa per la seva tasca i que són les següents:

Associacións de Veïns i Veïnes de:

 • Ca N’Anglada
 • Can Boada del Pi
 • Can Parellada per la Unitat del barri
 • Can Roca
 • Ègara
 • Font de l’Espardanyera
 • La Cogullada
 • La Maurina
 • Les Arenes-La Grípia i Can Montllor
 • Les Fonts
 • Montserrat
 • Nova de Can Parellada
 • Poble Nou Zona Esportiva
 • Sant Llorenç
 • Sant Pere Nord
 • Torre-sana
 • Torres de Can Parellada

A la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa i al grup “ Niños Desaparecidos de la Riada 1962”.

El nostre reconeixement a aquelles persones que amb la seva feina i dedicació ajuden a mantenir viva la memòria històrica d’aquells fets.

I EL NOSTRE RECORD a totes les persones que d’una manera o una altra, van ser víctimes d’aquells aiguats perquè la memòria col·lectiva de l’ésser humà no es perdrà mentre recordem als que van marxar.

Moltes gràcies.

Terrassa, a 25 de setembre de 2017

 

En el acto commemorativo en Les Fonts el próximo 25 de Septiembre de 2017 para recordar a sus víctimas en el 55 aniversario de la Riada del 1962, se leerá un comunicado de las comisiones de las rieras de Terrassa y Niños Desaparecidos de la Riada 1962

Aquí tenéis el comunicado para que lo podáis leer.

COMUNICADO DE LAS COMISIONES DE LAS RIERAS DE TERRASSA Y NIÑOS DESAPARECIDOS RIADA 62

Todas las ciudades tienen su propia “memoria histórica”.

Desgraciadamente, parte de la memoria histórica de Las Fonts, Terrassa, Sant Quirze y tantos otros municipios, se remonta a los hechos de las inundaciones del 62, una noche trágica donde murieron muchísimas personas y familias enteras se quedaron sin nada.

Mucha gente que desconoce estos hechos, seguramente no entienden qué hacemos recordando año tras año la riada del 62.

Pero como olvidar a nuestros familiares, amigos/as, vecinos/as que ya no están.

Como olvidar que mucha gente no ha podido hacer el duelo, porque muchos no han podido enterrar a sus muertos.

Como olvidar  a aquellas personas que llegaron sin nada y se volvieron a quedar sin nada.

Como olvidar a aquellos héroes anónimos, voluntarios y voluntarias incondicionales, que ayudaron a todo el mundo sin pedir nada a cambio.

Como olvidar la gran labor de la Brigada de la Muerte y de los fotógrafos que con su trabajo ayudaron a la identificación de las víctimas.

Como olvidar a tantos niños y niñas desaparecidos/as y el vacío todavía presente en sus familias.

Tampoco nos ayuda a olvidar el estado de nuestras rieras, que nos recuerdan día a día, la importancia de su mantenimiento para que estos hechos no se vuelvan a repetir nunca más.

Por y para esto estamos trabajando las Comisiones de las Rieras de las Arenas y el Palau.

El 25 de septiembre del año pasado, en una multitudinaria concentración ciudadana convocada por las Comisiones, lejos de olvidar y a pesar del tiempo transcurrido, muchos vecinos y vecinas participaron para demostrar que todavía viven con miedo ante los anuncios de tormentas y aguaceros, debido al mal estado de nuestras rieras.

No entendemos que ante las denuncias de suciedad y mala conservación de las rieras, el ACA, la Generalitat y el Ayuntamiento diluyan su responsabilidad y tarden tanto en reaccionar o resten  importancia al riesgo que comporta el estado de las mismas, que en cualquier momento pueden volverse  en tragedia.

Afortunadamente hace 3 meses el Pleno Municipal del Ayuntamiento de Terrassa, atendía nuestras reclamaciones sobre la limpieza y seguridad de nuestras rieras, aprobando por unanimidad de todos los partidos políticos un conjunto de medidas para conseguir estos objetivos, así como la aprobación de la constitución de la Mesa Municipal de Rieras y Torrentes de Terrassa. Pero todavía queda mucho camino por delante y pedimos a las autoridades competentes que con carácter urgente pongan en funcionamiento el Acuerdo Plenario.

Queremos unas rieras limpias, seguras que inviten a pasear, que nos den tranquilidad, que no nos hagan perder el sueño, que diluyan el triste recuerdo de la trágica noche y el dolor que durante 55 años mantiene abierta la herida en nuestros corazones.

Queremos hacer de la Riera un homenaje, una ofrenda a todas aquellas víctimas del año 62.

Para que nunca más vuelva a suceder, las comisiones vigilaremos de cerca el cumplimiento de nuestras exigencias para que la pérdida de tantas vidas no haya sido infructuosa.

Y por eso necesitamos la ayuda de todos y todas, presentes y no presentes, para que nos apoyéis y acompañéis en cualquier actuación presente y futura que se lleve a cabo, porque LAS RIERAS SON DE TODOS.

 

Nuestro agradecimiento a la Asociación de Propietarios y Vecinos de les Fonts por hacernos partícipes de este homenaje y a todas las Asociaciones que forman parte de las Comisiones de las Rieras de Terrassa por su trabajo y que son las siguientes:

Asociaciónes de Vecinos y Vecinas de: 

 • Ca N’Anglada
 • Can Boada del Pi
 • Can Parellada per la Unitat del barri
 • Can Roca
 • Ègara
 • Font de l’Espardanyera
 • La Cogullada
 • La Maurina
 • Les Arenes-La Grípia i Can Montllor
 • Les Fonts
 • Montserrat
 • Nova de Can Parellada
 • Poble Nou Zona Esportiva
 • Sant Llorenç
 • Sant Pere Nord
 • Torre-sana
 • Torres de Can Parellada

A la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa y al grupo “Niños Desaparecidos de la Riada 1962”.

Nuestro reconocimiento a aquellas personas que con su trabajo y dedicación ayudan a mantener viva la memoria histórica de aquellos hechos.

Y NUESTRO RECUERDO a todas las personas que de una manera u otra, fueron víctimas de aquella riada porque la memoria colectiva del ser humano no se perderá mientras recordamos a los que se fueron.

Muchas gracias.

Terrassa, a 25 de septiembre de 2017 

 

Com arribar-hi

Como llegar

Linia 10 i Linia 4 

 

Cartell Festa Major La Cogullada 2016

Versió per descarregar

 

Cartell Festa Holi La Cogullada 2016

Versió per descarregar

Festes Majors dels barris de Terrassa

 

Juny 2015

 

6 al 14 de Juny

12 al 14 de Juny

12 al 14 de Juny

 

13 al 14 de Juny

 

12 al 14 de Juny

12 al 14 de Juny

 

12 al 14 de Juny

19 al 21 de Juny

 

19 al 23 de Juny

 

19 al 24 de Juny

 

20 al 24 de Juny

 

 

 

Juliol 2015

 

 

 

 

3 i 10 al 12 de Juliol

9 al 12 de Juliol

 

 

 

10 al 12 de Juliol

10 al 12 de Juliol

10 al 12 de Juliol

 

17 al 19 de Juliol

 

 

17 al 19 de Juliol

 

18 al 20 de Juliol

 

 

24 al 26 de Juliol

 

 

 

 

 

 

 

 

Festes Majors dels barris de Terrassa

 

Maig 2016

 

 

6 al 14 de Juny

 

10 al 12 de Juny

 

10 al 12 de Juny

 

10 al 12 de Juny

 

9 al 12 de Juny

17 al 19 de Juny

17 al 19 de Juny

17 al 19 de Juny

 

17 al 19 de Juny

19 al 24 de Juny

 

20 al 24 de Juny

 

 

Juny 2016

 

 

3 al 5 de Juny

10 al 12 de Juny

10 al 12 de Juny

10 al 12 de Juny

 

9 al 12 de Juny

17 al 19 de Juny

17 al 19 de Juny

17 al 19 de Juny

 

17 al 19 de Juny

Can Tusell

17 al 19 de Juny

Can Boada del Pi

17 al 19 de Juny

24 al 26 de Juny

 

 

Juliol 2015

 

 

 

 

3 i 10 al 12 de Juliol

9 al 12 de Juliol

 

 

 

10 al 12 de Juliol

10 al 12 de Juliol

10 al 12 de Juliol

 

17 al 19 de Juliol

 

 

17 al 19 de Juliol

 

18 al 20 de Juliol

 

 

24 al 26 de Juliol