In recent years, travel has become a hot topic of society, a few years ago, “poor travel”, “a walk away” and last year’s documentary “riding China”, constantly impacting a lot of people curing the way of life. I do not know exactly where to see this sentence, “We have to use the foot to measure the world,” it heals I was restless. Travel is different from tourism, it is a self-discovery and exploration of the process, this year, specifically for the traveler to create, through exquisite detail and brand spirit of fusion, Montblanc 4810 fake series brings a new week calendar watch (model 114853) In the traditional sense of the time zone function, there is no additional function required for travel, but in a simple and simple posture, it seems to remind us that travel is to find the original self. cheap cartier replicacartier replicacheap replica watchesRepliche OrologiRepliche Orologi rolexBreitling Replica watchesbreitling fakecheap breitling replicaBreitling Replica watchesCheap Breitling Replicafake watches ukreplica watches ukreplica watches china Bruner series as a new member of the elegant Mido Bruner series “eccentric small three-pin” automatic mechanical fake watches with its delicate lines and harmonious elegant appearance stand out. cartier replicacartier replica watchescheap Rolex replicaRolex replica watchescheap Rolex replicaRolex replicaRolex Replica Watchesreplica watches onlinecheap replica watchesomega replicaRolex replicaRolex replicaRolex replica watchescheap replica watchescheap replica watchescheap fake watchesrolex replica watchescheap swiss fakefake watches online

19 banner d4sona c

banner fm

educacio

Agenda d'Activitats

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Festa Major

Salutació

Un any més hem pogut complir amb la nostra voluntat de portar la Festa Major al nostre barri. Hem organitzat tot un seguit d’activitats per tal que tothom, grans i petits, puguem gaudir i conviure relaxadament als carrers i places de La Maurina. Una Festa Major austera que únicament és possible gràcies a la implicació i dedicació del conjunt d’entitats que enriqueixen el nostre barri i a les que volem agrair la seva important implicació. És aquest ric teixit associatiu el que un any més farà possible que participem d’un ventall d’espectacles i activitats que hem preparat amb gran il·lusió. També volem agrair a Antoni Castro la seva col·laboració desinteressada en el disseny de la portada d’aquest programa. Volem aprofitar per fer una crida a tots els veïns i veïnes a mantenir una actitud activa i cívica en la cura i neteja dels nostres carrers, places i espais comuns, i fer de la solidaritat, el respecte i l’ajuda mútua un senyal d’identitat de La Maurina. I també us animem a fer arribar a l’Associació de Veïns totes aquelles demandes, queixes, suggeriments i propostes que creieu pertinents per tal que totes puguem viure en les millors condicions al nostre barri. Us animem, doncs, a no quedar-vos a casa i donar sentit a la festa amb la vostra participació i els vostres somriures.

! Visca la Festa Major! Visca La Maurina!

Junta de l'Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina

 

PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2019

 

Divendres, 31 de Maig

FESTA MAJOR JOVE

 • 20.30 h a 23.30 h.

5º torneig "Futbolero Maurinero" nocturn.

Amenitzat amb música amb diferents dinàmiques.

Lloc: Poliesportiu La Maurina (entrada pel carrer Sardenya).

Edats: de 12 a 20 anys.

Organitza: Taula Tècnica Jove D4.

L'entrega de premis es farà a la 1 h a l'escenari de Sta. M. Mazzarello.

Organitza: Taula Tècnica Jove D4, Patis Oberts i Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina.

 

 • 22.00 h.

Actuació de foc a càrrec de  Diables Maurina i  Colla infantil

Lloc: Davant l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello

Recomanacions per l'actuació de foc:

Veïns i veïnes: Encara que hi tindrem cura, és recomanable  que a la zona de l'actuació de foc treieu del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar l'actuació com, per exemple, els testos amb plantes, les taules, cadires, etc. Enretireu els vehicles de la zona on es realitzarà l'actuació de foc, per evitar mals pitjors a la gent i al vostre cotxe. Tanqueu les portes, les finestres, els balcons i protegiu les obertures per impedir l'entrada d'espurnes que puguin causar un incendi. Recolliu la roba estesa i plegueu els tendals per prevenir que es puguin encendre. Protegiu els vidres dels aparadors amb cartró. Per més que els i les assistents a l'actuació us demanin aigua per reduir la calor, no en tireu. Així evitareu que la pólvora es mulli i exploti o surti en direcció inesperada en lloc de cremar-se. 

Assistents: Seguir les recomanacions dels i les organitzadores i dels serveis d'ordre, a fi que la vostra participació en l'acte esdevingui una autèntica festa. El camp de foc es delimitarà amb tanques, si vols gaudir des de dintre, la roba més idònia per participar en una actuació de foc és la de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i unes sabates esportives de pell que us agafin fort els peus. Si per qualsevol circumstància se us encenen els vestits, tireu-vos a terra i rodoleu per apagar les flames, sobretot no correu, les flames s'estendrien i serien més virulentes. Eviteu en la mesura que us sigui possible les aglomeracions i els taps de gent. No demaneu aigua als veïns i veïnes, així evitareu relliscades i també que la pólvora es mulli i exploti en lloc de cremar-se. Als i les infants els encanta l'experiència del foc, però si els hi porteu, mireu de seguir la festa des d'una distància prudencial. Agafeu als infants de la mà i no us acosteu a les espurnes. Si sou prudents i seguiu les normes bàsiques de seguretat, no heu de tenir cap problema, però si us cremeu o teniu una emergència mèdica, recordeu que a la zona hi ha servei d'ambulància disposats a ajudar-vos.

 

 • 23.00 h.

Actuació Musical.

Musica en directe a càrrec del grup Hijos del Agobio (tributo a Triana).

Lloc: Escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello

 

Dissabte, 01 de juny

 • 10.00 h.

Cursa Infantil Solidària REPTE MAURINA

Cursa solidària a favor d’El Rebost d’Aliments de Terrassa

 • •Cursa infantíl de 4 a 14 anys en diferents categories.
 • •Cursa amb patinets de 4 a 12 anys en diferents categories.

Inscripcions i +info a http://reptemaurina.lamaurina.cat/

Amenitzat amb l’actuació de l’Escola de Ball Tere Alonso

Lloc: Darrere l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello.

 

 • 12.00 h.

Entrega de premis REPTE MAURINA

Entrega de premis als guanyadors i guanyadores de les diferents categories

Lloc: Escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello

 

 • 13.00 h.

7a Botifarrada de Festa Major a la cruïlla de Franc Comtat amb Núria (Davant Bar Aguilera).

Donatiu: 4€ (botifarra, cansalada, pa amb tomàquet i vi o aigua)

Amenitzat per: Toni Aguilera.

Venda anticipada de tiquets a: Bar Aguilera, Bar Núria.

Tots els divendres al local de Diables Maurina a C/ Núria, 103 de 19 a 20.30h).

Organitza: Diables Maurina

 

 • 18.00 h.

Cercavila pels carrers del barri

Sortida des del carrer Franc Comptat cruïlla carrer Núria, Franc Comptat, Plaça de La Maurina, Sant Mateu,Maria Auxiliadora, fins davant de l’escenari al carrer Sta. Maria Mazzarello.

Organitza: Diables Maurina i So-m Maurina. Convidats: La Papallona de sant Pere

 

 • 19.00 h.

Actuació musical.

TONI & TINO

Lloc: Escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello

 

 • 21.30 h.

Trencament del dejú

El Ramadà és el nom que té el novè mes en el calendari musulmà.

Aquest any la Festa Major del nostre barri cau un cop ja s'ha iniciat el Ramadà.

Comença el dejú amb l'aparició de la lluna a la fi del vuitè mes del calendari lunar islàmic i s'allarga fins 29 o 30 dies després. Cada any s'avança 12 dies. Al món musulmà, el trencament del dejú és marcat per les sirenes que surten de les mesquites i que ressonen per totes les ciutats i pobles. Durant aquests dies la vida pren un altre ritme: la vida administrativa i laboral s'adapta a aquests preceptes i molts establiments de restauració només obren a la tarda, després de la caiguda de Sol.

El trencament del dejú és celebrat alegrement pels creients, que s'afanyen a menjar abundosament al voltant d'una taula, envoltats de familiars i amics. Sovint aquests sopars van acompanyats de l'intercanvi de regals de tot tipus.

És a l'interior de cada casa on el Ramadà es viu amb més intensitat: les famílies conviden els seus veïns/es, familiars i amistats a degustar l'harira o altres plats i fer plegats el trencament del dejú diari.

Aquest any volem fer-ho en comunitat i a la plaça de l'olivera amb totes les veïnes i tots els veïns de la Maurina. Serà el dissabte 1 de juny a les 21.30 h Tothom hi és convidat!

Lloc: Plaça de l’Olivera

 

 • 22.30 h.

El grup de batucada So-m Maurina presenta el seu espectacle de Festa Major

Lloc: Davant l'escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello

 

 • 23.30 h.

Actuació Musical.

Música en directe a càrrec del grup  Dr. Basilio

Lloc: Escenari principal Carrer Sta. Maria Mazzarello

 

Diumenge, 02 de juny

 • 12.00 h

Conta contes

A càrrec dels voluntaris del projecte “Explica’m un conte”

Lloc: Plaça de l’Olivera

 

 • 14.00 h

Dinar de Convivència.

Com en els darrers anys, farem una Paella popular.

Lloc: Plaça de l’Olivera

El tiquet inclou pa i sangria. Donatiu: 4€

Nota Important: caldrà que tothom porti plats, gots, coberts i tovallons reutilitzables i sobretot, força gana, ja que volem que sigui una jornada popular, ecològica, sense residus i estalviadora.

 

 • 18.00 h

Actuació fi de Festa.

Anna Cabezas ens interpreta alguns temes acompanyada de la guitarra de Dany. 

Lloc: Plaça de l’Olivera

Subcategories